Kopshti “Nena e Mrekullueshme Sanxhak”, Lezhe

Lloji i institucionit: Qender ditore / Shërbime të përkujdesit komunitar për fëmijët me probleme të ndryshme social-ekonomike

Numri total i nxenesve/ femijeve: 54 nxenes

Numri i femijeve per klasë/grup: 15 grupi i pare, 18 grupi i dyte dhe 21 grupi i trete

Numri i mesueseve/edukatorëve: 3

Sherbime te tjera: Mense pas shkolle

Transport:Jo

Parking: jo

Filozofia e institucionit:

Metodologjia e programeve te vecanta:

Dioqeza:Tirane Durres

Kontakte: 0673988928

Drejtuesi/e: m.Jeronima Juros

Adresa:Laç/Kurbin

Tel/Sekretaria:

Web:

Email: antonia.simonihotmail.com