Qendra Maria Mantovani

Lloji i institucionitQender Ditore- Private

Logo:

Numri total i nxenesve/ femijeve: 60

Numri i femijeve per klasë/grup: 20

Numri i mesueseve/edukatorëve: 3

Sherbime te tjera : ( mence pas shkolle, aktivitete sportive etj)

Transport: nuk sigurojme

Parking: vetem ne raste eventesh

Filozofia e institucionit: Qendra mundeson nje formim integral e teresor te personalitetit te femijes dhe nje edukim e rritje harmonike ne bashkepunim me familjen. Edukimi dhe rritja qe ne hapat e pare eshte nje nxitje, qe  kur te lene institucionin, te gjejne rrugen e tyre ne shoqeri dhe te behen qytetar te pergjegjshem dhe plotesisht te integruar ne komunitet.

Metodologjia e programeve te vecanta :

Kontakte:

Drejtuesi/e: Ermira  Koleci

Adresa: Balldre- Lezhe

Dioqeza: Lezhe

Email: motratballdre@yahoo.it

Adresa: Balldre, Lezhe

Sekretaria /tel: 0682049814